Mokymo programoje aptariamos temos:
- Maisto saugos principai ir maisto tvarkymą, pateikimą į rinką, su maistu besiliečiančių gaminių ir medžiagų reikalavimus reglamentuojantys teisės aktai;
- Maisto tvarkymo subjektų higienos reikalavimai (asmens higiena, maisto tvarkymo higiena, kryžminės taršos prevencija, patalpų, įrangos, transporto priežiūra, nariuotakojų ir graužikų kontrolė, nesaugaus maisto pašalinimas iš rinkos, atliekų tvarkymas);
- Bendrieji maisto produktų ženklinimo reikalavimai;
- Maisto tvarkymo subjektų savikontrolė, taikant Rizikos veiksnių analizės ir svarbiųjų valdymo taškų sistemos (RVASVT) principais grindžiamas procedūras;
- Per maistą plintančios užkrečiamosios ligos, jų prevencija.
Pažymėjimas galioja 5 metus nuo išdavimo datos.
Mokymai (kontaktinis, nuotolinis) vykdomi bus susirinkus grupei.
Trukmė: 6 val.
Egzaminas: TAIP
Programos kodas: 5.021.10.
Reikalavimai: Ne jaunesnis kaip 18 metų
Metodai: Paskaita, Teorija, Savarankiškas darbas, Konsultacija, Praktinis mokymasis, Higienos įgūdžių formavimas praktiniuose užsiėmimuose
Mokymosi tipai:
- Nuotolinis
- Kontaktinis
- Išsamesnė informacija:
- El. paštas: jurgita@mokymuenergija.lt
- Tel. Nr. +37063656686