Netiesiogiai maistą tvarkantys darbuotojai, pirminių produktų gamintojai ir gamintojai iš pirminių produktų; darbuotojai, tvarkantys negreitai gendantį maistą, bet jo negaminantys, neperdirbantys ir neruošiantys.
Mokymo programoje aptariamos temos:
- Maisto tvarkymo subjektų higienos reikalavimai (asmens higiena, maisto tvarkymo higiena, kryžminės taršos prevencija, patalpų, įrangos, transporto priežiūra, nariuotakojų ir graužikų kontrolė, atliekų tvarkymas);
- Per maistą plintančių užkrečiamųjų ligų profilaktika.
Pažymėjimas galioja 5 metus nuo išdavimo datos.
Mokymai (kontaktinis, nuotolinis) vykdomi bus susirinkus grupei.
Trukmė: 2 val.
Egzaminas: TAIP
Programos kodas: 5.021.2.
Reikalavimai: Ne jaunesnis kaip 18 metų
Metodai: Paskaita, Teorija, Savarankiškas darbas, Konsultacija, Praktinis mokymasis, Higienos įgūdžių formavimas praktiniuose užsiėmimuose
Mokymosi tipai:
- Nuotolinis
- Kontaktinis
- Išsamesnė informacija:
- El. paštas: jurgita@mokymuenergija.lt
- Tel. Nr. +37063656686