Mokymo programoje aptariamos temos:
- Teisės aktai, reglamentuojantys maisto higienos ir bendruosius keleivinio transporto visuomenės sveikatos saugos reikalavimus;
- Mikroklimatinės patalpų sąlygos, vėdinimo, vandens, nuotekų tvarkymo, įrenginių ir įrankių, maisto gaminimo ir indų plovimo, gatavos produkcijos priėmimo, išdavimo ir laikymo geros higienos praktikos reikalavimai;
- Atliekų surinkimas ir tvarkymas, valymas, plovimas, dezinfekavimas, buitinių parazitų kontrolė;
- Darbuotojų asmens higiena;
- Užkrečiamųjų ligų profilaktika.
Pažymėjimas galioja neterminuotai.
Mokymai (kontaktinis, nuotolinis) vykdomi bus susirinkus grupei.
Trukmė: 6 val.
Egzaminas: TAIP
Programos kodas: 5.021.9.
Reikalavimai: Ne jaunesnis kaip 18 metų
Metodai: Paskaita, Teorija, Savarankiškas darbas, Konsultacija, Praktinis mokymasis, Higienos įgūdžių formavimas praktiniuose užsiėmimuose
Mokymosi tipai:
- Nuotolinis
- Kontaktinis
- Išsamesnė informacija:
- El. paštas: jurgita@mokymuenergija.lt
- Tel. Nr. +37063656686