H7 Keleivinio transporto darbuotojai, aptarnaujantys keleivius

Mokymo programoje aptariamos temos:

  1. Teisės aktai, reglamentuojantys maisto higienos ir bendruosius keleivinio transporto visuomenės sveikatos saugos reikalavimus;
  2. Mikroklimatinės patalpų sąlygos, vėdinimo, vandens, nuotekų tvarkymo, įrenginių ir įrankių, maisto gaminimo ir indų plovimo, gatavos produkcijos priėmimo, išdavimo ir laikymo geros higienos praktikos reikalavimai;
  3. Atliekų surinkimas ir tvarkymas, valymas, plovimas, dezinfekavimas, buitinių parazitų kontrolė;
  4. Darbuotojų asmens higiena;
  5. Užkrečiamųjų ligų profilaktika.

Pažymėjimas galioja neterminuotai.

Mokymai (kontaktinis, nuotolinis) vykdomi bus susirinkus grupei.

Trukmė: 6 val.

Egzaminas: TAIP

Programos kodas: 5.021.9.

Reikalavimai: Ne jaunesnis kaip 18 metų

Metodai: Paskaita, Teorija, Savarankiškas darbas, Konsultacija, Praktinis mokymasis, Higienos įgūdžių formavimas praktiniuose užsiėmimuose

Mokymosi tipai:

  • Nuotolinis
  • Kontaktinis