HBB Netiesiogiai maistą tvarkantiems darbuotojams

Netiesiogiai maistą tvarkantys darbuotojai, pirminių produktų gamintojai ir gamintojai iš pirminių produktų; darbuotojai, tvarkantys negreitai gendantį maistą, bet jo negaminantys, neperdirbantys ir neruošiantys.

Mokymo programoje aptariamos temos:

  1. Maisto tvarkymo subjektų higienos reikalavimai (asmens higiena, maisto tvarkymo higiena, kryžminės taršos prevencija, patalpų, įrangos, transporto priežiūra, nariuotakojų ir graužikų kontrolė, atliekų tvarkymas);
  2. Per maistą plintančių užkrečiamųjų ligų profilaktika.

Pažymėjimas galioja 5 metus nuo išdavimo datos.

Mokymai (kontaktinis, nuotolinis) vykdomi bus susirinkus grupei.

Trukmė: 2 val.

Egzaminas: TAIP

Programos kodas: 5.021.2.

Reikalavimai: Ne jaunesnis kaip 18 metų

Metodai: Paskaita, Teorija, Savarankiškas darbas, Konsultacija, Praktinis mokymasis, Higienos įgūdžių formavimas praktiniuose užsiėmimuose

Mokymosi tipai:

  • Nuotolinis
  • Kontaktinis